SOA spreekuur

doctor

SOA spreekuur

SOA’s zijn seksueel overdraagbare aandoeningen. Je kunt een SOA krijgen zonder dat je iets merkt. Je hebt dus niet altijd klachten, maar het kan wel gevolgen voor je gezondheid hebben als je niet op tijd wordt behandeld.

Doe daarom op tijd een SOA-test. De meeste SOA’s zijn gemakkelijk te genezen. Om hierin de juiste onderzoeken, testen en/of beleid op maat te geven hebben we binnen praktijk een SOA spreekuur. Dit spreekuur wordt gedaan door praktijkassistente Sabriye Saglam. Zij kan u gericht informeren en adviseren. De assistente is hierin speciaal geschoold en is op de hoogte van de laatste stand van zaken m.b.t. diagnostiek en behandeling van SOA’s.

U kunt alleen gebruik maken van het SOA-spreekuur als u patiënt bent in de praktijk . Een consult op het SOA- spreekuur duurt ongeveer 10 minuten. De consulten worden door uw ziektekostenverzekering vergoed vanuit de basisverzekering. Eventuele laboratoriumonderzoeken gaan net als ieder ander laboratoriumonderzoek van uw eigen risico af.

Dus bent u bang een SOA te hebben? Heeft u klachten die zouden kunnen wijzen op een SOA? Hoorde u zojuist dat uw bedpartner een SOA heeft? Of heeft u een nieuwe relatie? Heeft u andere vragen over SOA’s?

Schroom niet en maak online een afspraak bij een van onze artsen.

Afspraak maken

Openingstijden

maandag 08:00 – 17:00
dinsdag 08:00 – 17:00
woensdag 08:00 – 17:00
donderdag 08:00 – 17:00
vrijdag 08:00 – 17:00